Action budget cadeautip: DIY hart met lichtjes!

Afgelopen weekend kwam ik bij Action een heel tof DIY pakket tegen. Het is mega simpel, kost je maar €2,89 en je kan het helemaal naar de smaak van de ontvanger maken. Zo kun je een cadeau maken dat helemaal passend is én super betaalbaar.

Cadeau maken met DIY hart van Action, mijn ideetjes:

  • Schrijf een mooie tekst op de voorkant
  • Laat hem gewoon wit, dit vind ik persoonlijk wel heel erg mooi
  • Versier hem voor de feestdagen, met bijvoorbeeld heel veel goud of rood, zodat het echt een kerstdecoratie wordt!
  • Plak het helemaal vol met washitape
  • Ze verkopen bij Action, maar ook bij andere budget winkels zoals Zeeman en Wibra ook blokken met papier. Je kunt het extra papier hart dat erbij zit als stencil gebruiken en meerdere harten maken, zodat de ontvanger zelf kan kiezen welk printje erin gaat. Zo kun je het ook het hele jaar door afwisselen en wordt hij nooit saai.
  • Laat kinderen het losse papier erbij inkleuren zodat het hart een mooie kindertekening bevat.
  • Als je glitterpapier hebt: dat werkt hier natuurlijk ook helemaal geweldig bij, door het licht weerspiegelen de glitters super mooi. Tipje: Xenos verkoopt op dit moment inpakpapier in goud en zilver met glitter. Geweldig voor onder de boom om je zelfgemaakte cadeau’s mee in te pakken, maar ook om lekker mee te knutselen.

Ik ben heel benieuwd hoe jij dit hart zou versieren! Het pakket is in elk geval een succes, als je het mij vraagt, heel erg leuk om cadeau te doen en zelf te maken.

One thought on “Action budget cadeautip: DIY hart met lichtjes!

  1. Hee, echt een super leuk idee! ik wil dit ook graag maken voor mijn vriendin die jarig word. alleen zou je mischien de link willen sturen waar je het hartje vond? Ik kan hem online nergens vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *