Betaalbaar cadeau: Zelfgemaakte waardebonnen

Op een of andere manier hebben we soms het idee dat we altijd maar tastbare dure cadeau’s moeten geven. Waarom is dat toch? Daar hoef je echt niet altijd in mee te gaan, vind ik. Hoewel met lege handen aankomen op een feestje natuurlijk niet heel passend is. De oplossing en het perfecte betaalbare cadeau? Zelfgemaakte waardebonnen!

waardebonnen

Bron foto

Waarom zelfgemaakte waardebonnen het perfecte betaalbare cadeau zijn:

  • Je kan het afstellen op de persoon waaraan je het geeft. Zo kun je leuke onderonsjes verwerken op je bonnen!
  • Maak het zo duur als je het zelf wilt. Het hoeft niet perse allemaal super goedkoop te zijn, een tegoedbon om samen te gaan lunchen is ook heel erg leuk! Maar een ontbijt op bed, een picknick, of samen een ijsje eten, het helpen met schoonmaken, voor diegene koken, zijn ook prima cadeau’s!
  • Er zijn oneindig veel mogelijkheden
  • Bewezen is dat men van ervaringen gelukkiger wordt dan van materiële zaken. Eigenlijk doe je dus een beetje extra geluk cadeau als je een waardebon voor een ervaring deelt! Jep, weer een goede daad gedaan!
  • Het is milieuvriendelijk, je hoeft geen extra spullen te kopen ‘omdat het hoort’.
  • Je kan de bonnen zelf maken of leuke ‘free printables’ op internet zoeken. Allebei heel erg leuk! En als je er nog zelf een kaart met maskingtape bij maakt, dan kan het bijna niet meer mis gaan, niet waar?

Ja, zelfgemaakte waardebonnen zijn fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *