De leukste DIY youtube video’s van Mr.Kate!

Mr. Kate is een youtuber die onwijs leuke DIY youtube video’s maakt. Het is even wennen, Mr. Kate is soms nogal over the top, maar wanneer je daar doorheen kijkt zijn de video’s onwijs leuk en inspirerend!

Juwelenbakjes gemaakt van oude kaarsenbakjes

Deze bakjes, gemaakt van bakjes waarin kaarsjes zaten, zijn super leuk! Het is zonde om zulke leuke bakjes weg te doen, toch? Op deze manier zien ze er nog leuker uit en kun je ze gewoon hergebruiken. Onwijs leuk ook om cadeau te doen uiteraard!

Bloemen lampenkap

Wow, deze DIY vind ik echt onwijs leuk, ik denk dat dit een van mijn favoriete DIY youtube video’s is! Je moet ervan houden, maar als je weet dat degene voor wie je een cadeau maakt hiervan houdt is het echt een perfect cadeau. Misschien ga ik deze binnenkort wel voor mezelf maken!

DIY smartphone hoesjes

Natuurlijk zijn er oneindig veel manieren om een smartphone hoesje te versieren, in deze DIY youtube video zie je er eentje. Zo’n persoonlijk versierd hoesje is natuurlijk onwijs leuk om te geven, of om voor jezelf te maken.

Bohemian look laarsjes DIY

Wederom een item waarvan je moet houden. Maar dit is echt onwijs leuk als het bij je stijl past! Ook perfect om eens samen met een vriendin te gaan doen, heel leuk!

Wikkelvaasjes maken

En als laatste deze vaasjes. Je kunt ze natuurlijk nieuw in de winkel kopen, bijvoorbeeld bij de Action hebben ze zeer betaalbare vaasjes, maar kijk ook eens bij de kringloopwinkel! Daar hebben ze vaak erg mooie en bijzondere exemplaren voor een fijn prijsje. Perfect om op deze manier te versieren en cadeau te geven, dit ziet er heel stijlvol uit!

Heb jij nog tips wat betreft DIY youtube video’s? Zijn er nog creatieve youtube kanalen die ik moet bekijken?

One thought on “De leukste DIY youtube video’s van Mr.Kate!

  1. Oh wat is dit leuk! Ik kende haar nog niet maar ga zeker meer van haar bekijken…….ken je craftmama al? Zij maakt ook van alles en legt het ook uit. Haar ideetjes zijn leuk, maar ik vind het altijd een opstapje naar het zelf maken en er je eigen ding van maken, Nu kan ik al tijden niet zoveel knutselen als ik wil, maar mocht dat weer lukken, dan kan ik me lekker uitleven 😉 . Bedankt voor deze leuk tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *