Kerstkaart maken DIY – Merry Christmas!

Een nieuwe serie op Cadeausmaken.nl: we gaan kerstkaarten maken! Althans, ik ga je komende weken een heleboel leuke ideetjes voor leuke kerstkaarten geven. Ze zullen allemaal lekker makkelijk zijn om te maken, zodat íedereen ze kan maken. Vandaag is het tijd voor de eerste kaart!

kerstkaart-leuk

Hoe heb ik deze kerstkaart gemaakt? Ik gebruikte een stickervel dat ik kocht bij Action, daar haalde ik dit plaatje vandaan. Daarbij pakte ik een roze kaart, waarbij ik op de onder- en bovenkant driehoekjes maakte met een gouden pen. Om het nog wat op te fleuren knipte ik van blauw papier een ovaal. Deze elementen voegde ik samen en het resultaat zie je hierboven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *