Praktisch cadeau om zelf te maken: Een draaiplateau!

Zelf cadeautjes maken is leuk, zelfgemaakte cadeautjes krijgen ook, maar het moet natuurlijk wel iets zijn waar je ook iets mee kan. Soms gaat dat nog weleens mis met een zelfgemaakte creatie. Dit cadeau is perfect voor mensen die van praktische cadeaus houden: een draaiplateau!

draaiplateau praktisch cadeau

Bekijk de video om te zien hoe je het draaiplateau kan maken:

Als je het leuk vindt kun je de bakvormen nog leuk versieren zodat het er nog leuker uitziet! Ik ben in elk geval helemaal blij met mijn eigen exemplaar (ja, ik houd hem lekker zelf, ha!). Aan wie zou jij dit praktische cadeau geven?

One thought on “Praktisch cadeau om zelf te maken: Een draaiplateau!

  1. Wat een geweldig idee, dit is echt wat voor mij :-). Ik heb nog zoveel knikkers liggen van “vroeger” die kan ik mooi gebruiken. De eerste keer dat ik bij deAction kom ga ik op zoek naar rond blikken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *