TIP simpel zelfgemaakt cadeau: Cadeautjes in een pot!

Het ziet er altijd onwijs gezellig uit die cadeaus in een pot. Je kunt er de meest kunstige dingen mee doen, maar ook is het een prima zelfgemaakt cadeau voor de mensen met twee linkerhanden. Het leukste is: je kan er letterlijk alles in doen, en het ziet er vrijwel altijd uit als een onwijs gezellig cadeau.

cadeautjes in een pot

 bron van deze foto

Waarom een cadeautje in een pot gewoon heel erg leuk is:

  • Je kan het zo goedkoop (of duur) maken als je zelf wilt.
  • Je kan een pot gebruiken die je al in huis hebt (bijvoorbeeld een oude jampot) een een mooie grote fancy pot kopen in de winkel
  • Vrijwel alles wat je kan bedenken kan je in een pot stoppen.
  • Leuke labeltjes erop, kaartjes eraan, strikje erom, doekje erom; ik kan me geen leuker cadeau bedenken om te geven! Opeens is je cadeautje een stuk meer bijzonder!
  • Je kan zelf kiezen of je de inhoud van de pot zelf maakt, of dat je gewoon iets koopt in de winkel. Je zou bijvoorbeeld koekjes kunnen maken en deze in de pot stoppen. Maar ook als je gewoon koekjes koopt in de winkel, je doet ze in de pot en doet er een leuk strikje om geeft dit al onwijs leuk. Maar eigenlijk het allerleukste: mix om zelf koekjes te maken geven! Dat staat echt onwijs leuk in een pot.
  • Het is super simpel om te doen, iedereen kan het.

De volgende keer deel ik wat inspiratie voor wat voor cadeaus je allemaal in een pot kan doen en hoe je ze kan versieren. Wat vind jij van de hype van cadeautjes in een pot stoppen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *