Zelf een valentijnscadeau maken, 3 ideetjes!

Valentijnsdag komt er weer aan! Ik geef je drie ideetjes voor het zelf maken van een valentijnscadeau. De valentijnscadeautjes zijn lekker makkelijk te maken, budgetvriendelijk maar toch súper leuk om cadeau te doen. En zeg nu zelf, zelfgemaakt is toch veel leuker dan een kant-en-klaar cadeau?

De set met gegraveerde champagneglazen komt van yoursurprise trouwens, heel leuke website met allemaal persoonlijke cadeaus. Aanrader als je en luxe Valentijnscadeau wil geven! Wat geef jij dit jaar voor valentijn?

One thought on “Zelf een valentijnscadeau maken, 3 ideetjes!

  1. Wat een leuke ideetjes, ik vind het erg leuk dat je het van luxe tot budget laat zien. Heel erg leuk vind ik de doos waar wijn of wat dan ook in kan. Het hartjes stencil is erg leuk. Maar het hartendoosje met al die cadeaubonnen vind ik toch het leukst, omdat daar de meeste aandacht en liefde in zit.
    Zelf doe ik niets met valentijn, maar deze ideetjes houd ik wel in gedachten want je kunt ze ook met andere gelegenheden gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *