Zelfgemaakte tekst op canvas

Tegenwoordig zie je steeds meer goodies met mooie quotes opduiken. En ja, ik houd wel van een mooie quote! Bijvoorbeeld op een mooi groot canvas… jammer dat hier twee nadelen aan zijn. 1, een mooi exemplaar is al gauw duur. 2, je kan de tekst erop niet zelf bepalen! En wat is er nu leuker dan zelf een persoonlijk cadeau maken? Mijn tip: een canvas met een mooie quote!

Een zelfgemaakte tekst op canvas: dit heb je nodig:

  • Sprayverf
  • Een canvas waaraan je niet te veel waarde hecht, bij bijvoorbeeld Action hebben ze vaak erg betaalbare canvassen.
  • Letters (deze kun je natuurlijk zelf uitprinten)

Hoe je te werk gaat zie je in de video hierboven. En ja, dit is een goedkoop cadeau met een geweldig mooi resultaat. Uiteraard kan je zelf een mooie passende quote uitkiezen. Enneh… niet alleen een mooi cadeau voor iemand anders, maar ook voor jezelf!

Voorbeelden van quotes die je zou kunnen gebruiken:

quote-op-canvas-cadeau

Deze vind ik heel leuk! Je kan deze ook gewoon hier kopen, maar zelf maken is natuurlijk een stuk leuker!

quotesopfoto

Leuk voor een creatief iemand. En wedden dat zo’n creatief iemand het extra leuk vindt als je zelf iets gemaakt hebt? Je kan hem ook in deze webshop vinden.

mooie-quote-voor-canvas

En ook deze quote lijkt me super om aan de wand te hebben hangen. Natuurlijk wel in de stijl van de video! Als je op zoek bent naar meer mooie quotes kan je natuurlijk op Pinterest kijken, maar op de website waar de bovenstaande afbeelding vandaan komt staan nog meer mooie korte quotes.

Wat vind jij van een zelfgemaakte tekst op canvas om cadeau te doen?


2 thoughts on “Zelfgemaakte tekst op canvas

  1. Hey, Hoi.

    Echt super leuk dit om te maken, ik heb genoeg inspiratie opgedaan na het kijken van jouw filmpje. Nu heb ik alleen een vraagje, wat is het voor soort papier wat je gebruikt voor de letters??

    Groetjes Carmen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *